Tableta de ciocolata chocoMe Délice Carré 72,2% ciocolata neagra cu piper Kampot

chocoMe
39,23 Lei
Momentan indisponibil
Cod Produs: 50DCD103 Ai nevoie de ajutor? 0752 371 850
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

ChocoMe Délice Carré 72,2% ciocolata neagra cu piper Kampot

O adevarata ciocolata, aceasta creatie a fost facuta cu piperul bine-cunoscut de la Kampot. Notele puternice de fructe tipice vinului rosu sunt in armonie fara egal cu aromele puternice de fructe rosii de ciocolata neagra.

Piperul din Kampot


Potrivit unor bucatari renumiti, cele mai bune tipuri de piper din lume includ cel recoltat manual de la Kampot (Cambodgia), care a fost re-descoperit la inceputul anilor 2000. Datorita bine-cunoscutului sau gust extrem de fierbinte, are note puternice de fructe si un finisaj puternic picant.

 

Cum se pastreaza ciocolata

 

In mod ideal, ciocolata ar trebui depozitata intr-un loc usor racoros, uscat si intunecat, departe de mirosuri si parfumuri intense, ferita de lumina directa a soarelui, si protejata de umiditate relativ inalta (inalta inseamna peste 65%). In mod optim, ar trebui pastrata la 12-20°C (60-70° Fahrenheit), asa ca nu este neaparat nevoie sa fie pusa in frigider. In aceste circumstante ideale, ciocolata neagra poate fi pastrata pana la un an si jumatate, dar bineinteles data de expirare depinde, de asemenea, de diferitele toppinguri ale fiecarei ciocolate. De aceea in cazul anumitor combinatii putem garanta calitatea originala doar timp de patru luni. Ciocolata alba si cu lapte nu poate fi pastrata la fel de mult ca si ciocolata neagra, i.e. in general nu mai mult de un an. Ambalajul transparent de plastic cu banda adeziva in jurul fiecarei ciocolate are ca scop reinchiderea pachetului in cazul in care delicatesa nu a fost consumata de prima data, pentru a proteja ciocolata de umiditate.

 

 

Cum se degusta ciocolata

 

Inainte de degustare, este recomandabil ca ciocolata sa fie tinuta ceva timp la temperatura camerei daca a fost depozitata intr-un loc racoros inainte. Temperatura optima pentru a fi consumata este de 20°C (70°Fahrenheit). Dupa ce ati deschis ambalajul, examinati suprafata ciocolatei cu atentie! Ar trebui sa aiba un fel de stralucire si luciu. Apoi verificati mirosul! Ar trebui sa puteti mirosi aroma ciocolatei pure amestecate cu mirosul toppingurilor alese. In special daca ciocolata este presarata cu fructe congelate si uscate, ar trebui sa aiba acelasi miros ca si cel al fructelor proaspete. In cele din urma, aruncati o privire la ciocolata in sine: fiecare ciocolata chocoMe este o promisiune pentru o experienta vizuala si estetica neobisnuita!

 

Acum este momentul sa o degustati! Rupeti o bucatica si ascultati sunetul: trebuie sa aiba un sunet clar, caracteristic, o pocnitura ascutita, cauzat de structura glazurata a untului de cacao. Pocnitura trebuie sa fie directa si ciocolata nu trebuie sa se sfarame in bucatele. Daca tineti o bucata de ciocolata in mana timp de cateva secunde, incepe sa se topeasca; acest lucru se datoreaza faptului ca ciocolatele noastre contin 100% unt de cacao ce nu este amestecat cu unt de arahide sau cu niciun alt fel de ulei vegetal. Introduceti bucatica in gura, tineti-o pe limba cateva momente pana se topeste....Apoi rotiti-o in cavitatea bucala pentru a degusta si diferitele toppinguri si, in  cele din urma, muscati din ea! Probabil ca va intrebati cat timp veti putea simti diferitele savori dupa ce ati inghitit bucata de ciocolata. Daca vreti sa incercati mai multe variatii de ciocolata consecutiv, beti apa sau mancati mar dupa fiecare produs pentru a va reimprospata gura. Desi cafeaua se potriveste foarte bine cu ciocolata este mai bine sa nu le consumati impreuna intrucat stimuleaza exact aceeasi muguiri gustativi.

Tara de origine: Ungaria

Scrie un review


Suport clienti 9 - 17

0752 371 850 info@delimag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!